newsletter

Tahitański masaż Monoi

Olej Monoi to unikalny, tradycyjny olej wywodzący się z rejonów wyspy Thaiti. Stanowi połączenie dwóch naturalnych składników: ekstraktu z kwiatów gardenii tahitańskiej o pięknym, upojnym zapachu oraz bazowego oleju kokosowego. Olej Monoi ma właściwości głęboko nawilżające, wygładzające i zmiękczające skórę. Wmasowany w skórę pozostwia na niej delikatny, jedwabisty film, który chroni przed czynnikami zewnętrznymi środowiska oraz dodatkowo wzmacnia i zwiększa elastyczność skóry.

 

Olej Monoi jest od starożytnych czasów uważany za polinezyjski eliksir piękna. Nawilża i chroni skórę przed wysuszeniem. Ma właściwości przeciwzapalne, łagodzące i gojące drobne uszkodzenia skóry. Jest produkowany ręcznie i zgodnie z tradycjami towarzyszył mieszkańcom polinezji od zawsze.

 

Czas: ok. 1h

Cena: 122 zł

powiadom znajomego
drukuj
powrót
Copyright © 2009-2011 AmbasadaUrody.com | spa - masaże - relaks - kosmetyka | Treść zamieszczona na stronie jest własnością Ambasady Urody Wellness and Spa. Kopiowanie, rozpowszechnianie i plagiatowanie treści, lub jej fragmentów jest zabronione!
Spa doskonałe

Ambasada Urody Wellness & Spa laureatem nagrody "Spa doskonałe"


Premium Spa

Ambasada Urody Wellness & Spa laureatem konkursu Premium Spa